Pause-knap på teori-filmene

PrintPrint

Kære alle,
Når I ser filmene med oplæg fra de to undervisere, så har I mulighed for at trykke på pause. Der er dog ingen synlig pauseknap. I skal blot trykke på billedet på skærmen, og trykke igen, når I vil aktivere filmen. I kan således gå væk fra filmen, så længe I ikke lukker siden ned.
Der er også blevet efterspurgt en "spole" funktion. Vi undersøger i øjeblikket om denne er mulig at fremtrylle, men i første omgang findes den desværre ikke.
Bedste hilsner
Eva