PressReader app'en - login

PrintPrint

Kan nogen hjælpe mig med, hvordan man logger ind på PressReader app'en? Jeg er kommet så langt at jeg har fundet Library or Group Sign In, men når jeg vil vælge mit bibliotek i den dropdown, man kan vælge fra/søge i, kan jeg ikke finde noget relevant. Har forsøgt med Hillerød/Hillerod/Hilleroed Libraries, med Danskernes Digitale Bibliotek.

Har prøvet at læse i PressReaders FAQ, som ikke giver yderligere svar, og har set eKursers turotial, men den viser den gamle app, hvor login er anderledes.

Nogen der ved, hvad man gør?