PressReader app'en - login

PrintPrint

Kan nogen hjælpe mig med, hvordan man logger ind på PressReader app'en? Jeg er kommet så langt at jeg har fundet Library or Group Sign In, men når jeg vil vælge mit bibliotek i den dropdown, man kan vælge fra/søge i, kan jeg ikke finde noget relevant. Har forsøgt med Hillerød/Hillerod/Hilleroed Libraries, med Danskernes Digitale Bibliotek.

Har prøvet at læse i PressReaders FAQ, som ikke giver yderligere svar, og har set eKursers turotial, men den viser den gamle app, hvor login er anderledes.

Nogen der ved, hvad man gør?

Kommentarer

Du kan logge ind med mail og

Lone Juul Pedersens billede

Du kan logge ind med mail og password, når du har oprettet en konto. Så vidt jeg kan se, virker bibliotekslogin ikke for nogen danske biblioteker.
Så arbejdsgangen er: Gå ind på PressReader via dit biblioteks hjemmeside. Vælg sign in øverst til højre og opret en konto med mail og password. Herefter kan du gå over i appen og logge på med samme mail og password. Nu skal du gerne komme ind og få adgang til indhold og mulighed for at downloade uden at skulle betale. Hvis det er som det plejer, skal du logge ind via bibliotekets hjemmeside først for at aktivere 24 timers fjernadgang, og derefter kan du logge ind i appen. Det hele kan klares via smartphone/tablet. 

Tak, Lone, jeg prøver mig

Tanja Kate Jensens billede

Tak, Lone, jeg prøver mig frem :)