Problemer med RB Digital

PrintPrint

Har fået besked fra en låner, som har problemer med RB Digital Magazines App. Det tager lang tid at åbne et magasin og readeren kører meget langsomt. Han spørger om der lige har været en eller anden form for opdatering af readeren? Jeg har også lige selv prøvet, og jeg kan slet ikke få åbnet et magasin (det tog også meget lang tid at hente et magasin). Har også lige prøvet, uden problemer, på hjemmesiden, og hente og læse magasiner

Kommentarer

RBdigital kunne ikke genkende

Rosa Andersens billede

RBdigital kunne ikke genkende problemet, men med en hurtig test ser det ud til at fungere igen. Håber I oplever det samme.

Er fejlmeldt

Rosa Andersens billede

Tekniske problemer må gerne meldes ind til DDB kundeservice (se øverst i support fanen) så der hurtigt kan reageres på det. Jeg har meldt det ind nu. Jeg kan se at RBdigital varsler opdateringer i appen i løbet af de næste par uger. Måske er det en forklaring. 

Problemet opstår i appen på

Maria Nygaards billede

Problemet opstår i appen på iPad, men ikke på iPhone6 og Android

Jeg oplever samme problem fra

Tanja Kate Jensens billede

Jeg oplever samme problem fra Hillerød Bibliotekerne.