Resume og Infomedia

PrintPrint

Er det bare mig som støder på flere og flere "resume" og jeg ikke kan tilgå den artikel tidsskrifter jeg har brug for da pågældende aviser kræver online adgang. Jeg syntes det fjerne lidt anvendeligheden af Infomedia og åbner op for at man som bibliotek bliver nød til at tegne abonnement online med div. aviser. Infomedia ikke ligefrem en billig licens, så det er lidt problematisk at der ikke er adgang til alt. Er det bare mig der er forkælet og har været vant til at kunne finde alt i Infomedia og nu må affinde mig med en mere begrænset adgang?

Vedr. resumeer i Infomedia

Lene Jensens billede

Du har helt ret. Tidligere fik jeg som ambassadør en liste over hvilke kilder, der var begrænsninger på, og lagde den på centralbibliotek.dk .

Den liste leverer Infomedia ikke mere. I ERMS ligger en kildeliste, hvor ordet "abonnementsområde" skulle indikere, at der er begrænsninger. Der er imidlertid begrænsninger på rigtig mange flere, f.eks. Mandag Morgen og Tænk.

Jeg er helt enig med dig i, at det er et omsiggribende problem. Mon ikke det tages op i de næste forhandlinger med Infomedia?

Vedr. dit svar

Mette Kulmbachs billede

Hej Lone

Tak for dit hurtige svar. Jeg tror jeg vil spørge inde i ERMS hvad deres oplevelse er og om de som du foreslår tager det med som et forhandlingspunkt næste gang de skal til forhanding.

Det lyder som en god idé -

Anders Peetz-Schou Nielsens billede

Det lyder som en god idé -  Guldborgsund bakker op om at licens prisen må sænkes hvis produktet forringes.