Sidste tilmeldingsfrist til temadagen "Visioner og veje til internationalt samarbejde og fundraising – har vi viljen og ambitionerne?"

PrintPrint

I morgen, torsdag d. 27. oktober 2016, er der sidste tilmeldingsfrist til temadagen "Visioner og veje til internationalt samarbejde og fundraising – har vi viljen og ambitionerne?". Skal du med?

Vi har inviteret fire markante stemmer i det bibliotekspolitiske landskab til at komme med deres indspark til, hvilke potentialer og muligheder de ser i et internationalt engagement, og hvordan potentialerne kan forløses. Du kan møde:

• Tine Vind, enhedschef i Slots- og Kulturstyrelsen
  • Jakob Heide Petersen, chef for Københavns Hovedbibliotek og Biblioteksfaglig Afdeling
  • Michel Steen-Hansen, direktør i Danmarks Biblioteksforening
  • Kent Skov Andreasen, bibliotekschef for Odense Bibliotekerne

Vær med når journalist og studievært Jens Gaardbo går panelet på klingen og kom med dine bud på, hvordan vi som væsen kan realisere mulighederne i fællesskab – på trods og på tværs af lokale dagsordner.
Vi zoomer desuden ind på Roskilde Bibliotekernes praktiske erfaringer med internationale projektsamarbejder og partnerskaber.

Temadagen er arrangeret af Odense Bibliotekerne og Roskilde Bibliotekerne under projekt SHERPA og afholdes torsdag d. 10. november 2016 på KulturØen i Middelfart.

Prisen for deltagelse er 285 kr. pr. person.

Se hele programmet og tilmeld dig her