Skal du skrive opgave-folder - udarbejdet af Randers Bibliotek

Gitte Hansens billede
PrintPrint

I Randers har vi udarbejdet en "Skal du skrive opgave-folder" som vi bruger når vi vejleder opgaveskrivere i informationssøgning. I folderen anbefaler vi oplagte baser efter emne. Folderen giver et godt overblik, både for os der vejleder, og for de studerende der bruger folderen. Vi bilder os ind, at de unge mennesker også bruger folderen når de er kommet hjem og skal i gang med opgaven:-)

Filerne til folderen er vedlagt her - brug og genbrug gerne alt det I lyster :-)

Vedhæftninger:

• Biblioteksproduceret materiale