Skal du skrive opgave-folder - udarbejdet af Randers Bibliotek

Gitte Hansens billede
PrintPrint

I Randers har vi udarbejdet en "Skal du skrive opgave-folder" som vi bruger når vi vejleder opgaveskrivere i informationssøgning. I folderen anbefaler vi oplagte baser efter emne. Folderen giver et godt overblik, både for os der vejleder, og for de studerende der bruger folderen. Vi bilder os ind, at de unge mennesker også bruger folderen når de er kommet hjem og skal i gang med opgaven:-)

Filerne til folderen er vedlagt her - brug og genbrug gerne alt det I lyster :-)

Vedhæftninger: 

  • Biblioteksproduceret materiale
  • Inspiration

Kommentarer

Super flot folder

Edina Andreasens billede

Vi stjæler den også i Assen (skriver dog, hvor vi har stjålet den fra) :o

ekurser

Mette Kulmbachs billede

God pointe. De visitkort som vi liggende får hurtigt ben at gå på hvis de skal udleveres til alle studerende :-)

Supplerer med eKursers guld til studerende

Grete Hallings billede

Og husk at Randers' fine folder kan suppleres af eKurser's "Guld til studerende", som med en QR-kode samler flere eKurser relevante for studerende. Er man løbet tør for de trykte visitkort, der er udsendt til bibliotekerne,  kan man selv printe flere visitkort ud via eKursers pr-side: http://www.ekurser.nu/om-ekursernu#pr

Rigtig god idé

Mette Kulmbachs billede

Hej Randes

Hvor har I ret i at de studerende har brug for folderen. Jeg tænker at kollegaer som ikke er så meget hjemme i de forskellige baser også kunne have glæde af folderen.

Spørsmål:

Jeg skal undervise studernde her i efteråret og kunne godt tænke mig at benytte jeres folder. Må jeg godt benytte den og tilrette den så den passer til Billund Bibliotekerne. Vi selvfølgelig kreditere at det er Randers Bibliotekerne der har udarbejdet den.

Brug og genbrug bare folderen

Gitte Hansens billede

Så fint hvis I kan bruge folderen. Bare brug løs alt det I lyster. Arbejdet er jo gjort, så det er bare så fint at Iandre kan få fornøjelse af den også :-)

Pøj pøj med undervisningen.

Mange hilsner

Gitte