Spørgeskema om lydbøger

PrintPrint

Hej!
På eReolen er vi, som I måske ved, i fuld gang med at lave en undersøgelse af lydbogsmarkedet i Danmark i samarbejde med konsulentfirmaet In2Media. Undersøgelsen skal dels give os et indblik i danskernes lydbogsvaner, dels afdække forskellige trends, aktører og aktiviteter på lydbogsfeltet i Danmark. Det større formål er at blive klogere på, hvilken rolle eReolen skal spille på lydbogsfeltet fremover, og hvordan vi sikrer, at bibliotekerne fortsat vil kunne præsentere et stærkt tilbud på lydbogsfronten i fremtiden. Som en del af undersøgelsen har vi udformet et spørgeskema, som skal hjælpe os med at afdække de behov, vaner og ønsker, der eksisterer ’derude’. Vi ønsker at få et dækkende billede, hvor flest mulige stemmer kommer til orde, og hvor flest mulige egne af Danmark er repræsenteret. For at spørgeskemaet kommer så bredt ud, som muligt, vil det være en stor hjælp, hvis I vil dele det på jeres bibliotekers hjemmesider og Facebook-sider – og også meget gerne i jeres personlige netværk. Vi trækker lod om 10 biografgavekort blandt besvarelserne.

Skemaet tilgås via dette link – det løber til og med d. 15. juni 2017:

Vi ved, at det er utroligt effektivt, hvis linket præsenteres som ’pop-up’ på hjemmesiden, så borgeren gøres opmærksom på undersøgelsen automatisk. Har I forslag til, hvor vi ellers vil kunne dele spørgeskemaet, tager vi imod dem med kyshånd! :-) Skriv endelig, hvis I har spørgsmål. /Anne Helmig, eReolen hanw@aarhus.dk