Tema for novembermøde: Samskabelse?

PrintPrint

Vi er i færd med at planlægge de to kommende netværksmøder, som vi forventer at afholde slut august eller start september samt i november. En af de tendenser, vi ser for tiden, er arbejdet med samskabelse, som en del kommuner har taget til sig indenfor mange områder og som Gentofte Centralbibliotek for nylig har afholdt en temadag om. Samskabelse som begreb kunne være et tema for netværksmødet til november og i den forbindelse har vi brug for nogle eksempler fra biblioteksverdenen. Har du eller dit bibliotek for nylig arbejdet med området eller er I i gang med noget, som I kan vise eller fortælle om, hører vi meget gerne fra dig. Du kan skrive til mig, gitteja@roskilde.dk eller Anne Mette B. Jensen, annemetteb@roskilde.dk.