Vild med Film 2019

PrintPrint

Kære alle

Nu åbner tilmeldingen til årets Vild med Film. Som meldt ud i nyhedsbrevet, skal børnene i årets udgave ikke bare skrive om film, men faktisk producere dem selv. For at gøre arbejdet sjovt og forståeligt for både bibliotekarer og elever, har vi udviklet et grundigt og tilgængeligt forløb med materialer, som gør videoarbejdet helt konkret - så frygt ej, materialet er udarbejdet med det in mente, at de fleste børnebibbere naturligvis ikke har videoproduktion øverst på CV'et.

Indtil videre har vi information klar til jer, samt plakat og flyer. Find det her. Skolebrev/skoleinvitation følger i næste uge (19).

Tilmelding af jeres bibliotek sker her. Tilmelding af klasser sker her.

Deadlines er som følger:

I som bibliotek skal senest tilmelde jer 21. juni

Skolerne tilmelder sig hos jer på det lokale bibliotek senest 27. juni.

Senest 1. juli 2019 skal Biblo have information fra jer på biblioteket om, hvor mange skoleklasser, I får på besøg.

OBS: Skolerne skal altså inviteres og tilmelde sig inden sommerferien.

Bedste Hilsner Anne Sofie