Camilla Roesens billede

Brugernavn

Camilla Roesen

Kontakt pr. mail

Fagligt er mine interesser og erfaringer inden for litteratur, litteraturformidling, sociale medier, procesfaciltiering og nye måder at tænke samarbejde med lokale aktører. Mine arbejdsopgaver er: udlånsvagter, materialeindkøb, materialepleje, vedligeholdelse og udvikling af sociale medier, udstillinger, arrangementsafvikling, projektarbejde og meget andet. Jeg er desuden lektør på voksen skøn- og faglitteratur samt ungdomsbøger hos DBC. Tidligere erhvervserfaring giver mig en del viden om radio- og tvproduktion, samt registrering og arbejde med metadata. Jeg er desuden også vant til undervisningssituationer og at stå over for mange mennesker og tale. Personligt går jeg op i litteratur og litteraturformidling og læser omkring 70-80 bøger om året. Jeg har en Instagramkonto, hvor jeg formidler litteratur og andet litteraturrelevant information. Derudover har jeg erfaring med styre sociale medier for bla forlag på Bogforum og på festivalen Copenhagen Comics. Jeg har erfaring med at drive et frivilligt funderet spilles sted - alt fra planlægning, booking, madlavning og vagtskemalægning. Og så elsker jeg at tage billeder. Både med mobiltelefon og med mit spejlrefleks med påmonteret teleobjektiv.

Seneste aktivitet på sitet

fre, 07/09/2018 - 07:57
tor, 06/09/2018 - 10:14
man, 25/06/2018 - 11:55
fre, 18/05/2018 - 11:23
ons, 21/02/2018 - 08:42

Grupper som Camilla bidrager til

Tilmeldte arrangementer

Følger

Denne person følger ikke nogen.

Følgere

Ingen følger denne person.