Emil Forup Hoppe Blaabæks billede

Sorø Bibliotek

Brugernavn

Emil Forup Hoppe Blaabæk
Én af mine kernekompetencer er at udvikle, drive og realisere projekter med fokus på aktuel udvikling og fremtidige tendenser inden for biblioteksområdet. I mit arbejde søger jeg at opnå mine målsætninger via et skarpt fokus på proces, dokumentation af output samt etablering af meningsfulde samarbejder med private- (OPI) og/eller offentlige aktører. For at skabe ejerskab omkring biblioteksindsatserne søger jeg at inddrage de rette kollegaer til de rette projekter, så vi får skabt helstødte og ikke mindst ambitiøse projekter. Jeg har interesse og evner inden for kvantitative og kvalitative metoder, hvilket giver mig en stor metodisk-værktøjskasse til løsning af forskellige former for opgaver - om det er dokumentation af elevers lærings-output ifm. forløb, eller om jeg graver i biblioteks-data for at afdække forskellige forespørgsler. Kort sagt er Excel og jeg meget gode venner. Som formidler har jeg primært erfaring med målgrupperne daginstitutioner/"før skole børn" samt elever i indskolings- og mellemtrinsklasserne. Desuden har jeg gennem projektet "Kultur Rollingerne" erfaring med at arbejde med specieldaginstitutioner (autisme, ADHD, socialangst m.fl.) og daginstitutioner i socialt udfordrede områder.

Seneste aktivitet på sitet

tir, 16/10/2018 - 13:45
ons, 18/10/2017 - 09:03

Tilmeldte arrangementer

Denne person er ikke tilmeldt nogle arrangementer

Følger

Denne person følger ikke nogen.

Følgere

Ingen følger denne person.