Roskilde CB: Netværksmøde for børnebiblioteker

Tirsdag, 27. september 2016 - 9:00
Roskilde

Biblo ambassadør og sprogfitness: Kom og bliv inspireret til både arbejdet med Biblo og deltagelse i den nationale Sprogfitness-dag der finder sted i maj 2017.

Program:
Kl. 9: Ankomst og morgenmad.
Kl. 9.30: Velkomst og dagens program.

Formiddag:
Oplæg ved projektleder for Biblo, Dorthe Hammerich Rasmussen om ambassadørrollen, og hvordan I kan arbejde med den på jeres bibliotek. Der vil være mulighed for spørgsmål og erfaringsudveksling undervejs.

Oplæg om Sprogfitness ved Anine og Dorthe, formidlere ved Aalborg Bibliotekerne. Anine er også aktivitetskoordinator.

Aalborg Bibliotekerne har i samarbejde med pædagoguddannelsen i Nordjylland udarbejdet et katalog over aktiviteter, der stimulerer sprog gennem leg, sjov og ballade.
Anine og Dorthe fortæller om tankerne bag projektet, og erfaringerne med brugen af sprogfitness både i hverdagen og til den årlige sprogfitness-event.

Vi skal afprøve nogle af sprogfitnesslegene undervejs og diskutere, hvordan man kan integrere aktiviteterne i bibliotekernes skole- og daginstitutionsrettede tilbud.

Der vil være pause og frokost undervejs.

Forventet sluttidspunkt ca. 13.30.

Der planlægges en national event, der skal løbe af stablen maj 2017 og oplægget er en intro og et afsæt for at arbejde lokalt med sprogfitness.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tirsdag, 27. september 2016 - 9:00 - 14:00

Roskilde Centralbibliotek
Salen
Dronning Margrethes Vej 14