Ordskælv seminar

Drøm med Ordskælv: Seminar for biblioteks- og litteraturentusiaster

Fredag, 7. september 2018 - 11:00
København

Vil du være med til at styrke unges stemmer? Drømmer du om at fremme generationer af stærke skrivere, empatiske læsere og kreative tænkere i hele Norden?

Mød bl.a. unge litteraturaktivister, forfatteren Kim Fupz Aakesson, forskeren Beth Juncker, Politikens børne- og ungelitteraturanmelder Steffen Larsen og Københavns Kulturborgmester Niko Grünfeld, når Ordskælv inviterer til fælles stordrømmerier på ungdommens og litteraturens vegne.

Seminaret sætter fokus på at inspirere og motivere til at samarbejde på tværs af Norden for at støtte op om unges egen skaberkraft. Ordskælv lancerer et begrænset antal Medskabermedlemsskaber, som ruster biblioteker til at skabe skrive- og læseværksteder for, med, og af unge på biblioteket sammen med Ordskælv og andre biblioteker på tværs af Norden.

10.30-11.00     DØRENE ÅBNER haps en kop kaffe, en morgensnak og en drømmepose

11.00-11.20     LAD OS DRØMME v. stifter og formand af Ordskælv Karen Siercke

11.20-12.30     FORSKELLENE GØR FORSKELLEN v. professor Beth Juncker.
Panel med forfatter Kim Fupz Aakesson, Ordskælv-repræsentant på Reykjavík Hovedbibliotek Sunna Dís Másdóttir, børne- og ungdomslitteraturanmelder ved Politiken Steffen Larsen, bibliotekschef Marie-Louise Fischer Hoffman, frivillig mentor og journalist Evelina Gold og ung forfatter Michelle Olesen. Moderator Zainab Nasrati.

12.30-13.00     DRØM v. Københavns Kulturborgmester Niko Grünfeld

13.00-14.00     FROKOST

14.00-14.30     DE UNGE SKABER v. ung projektleder Elizabeth S. H. Lorentzen

14.30-15.00     BLIV MEDSKABER v. stifter og formand af Ordskælv Karen Siercke

Mere info og tilmelding her: https://billetto.dk/e/drom-med-ordskaelv-seminar-for-biblioteks-og-litteraturentusiaster-billetter-303600

Seminaret er arrangeret af Ordskælv.
Ordskælv er et nonprofitforlag, et skriveværksted og en bevægelse af litteraturaktivisme, der arbejder for at fremme generationer af stærke skrivere, empatiske læsere og kreative tænkere i hele Norden. Ordskælv blev stiftet i 2009 af cand.scient.bib. Karen Siercke med inspiration fra et års arbejde ved 826 Valencia i San Francisco, USA. Siden da har Ordskælv forbundet mennesker, idéer, værktøjer, ressourcer og organisationer for at empower unge til at rejse sig i fællesskab og samskabe professionelle udgivelser og events baseret på deres egne historier, håb og drømme.

Alle interesserede

Fredag, 7. september 2018 - 11:00 - 15:00