Al den litteratur du (måske) ikke vidste fandtes

Tirsdag, 5. april 2016 - 9:00
Hellerup

En inspirationsdag om alle de titler, der IKKE ligger på bestsellerlisterne, der IKKE er 121 i reservationskøen til, og der IKKE har en kendis på forsidefotoet.

Her kan du til gengæld høre om alle de vilde og blodige, stille og modige udgivelser. Fra forlag på kanten af fallit, fra stemmer på kanten af samfundet eller fra lande på kanten af verden. Eller fra magasinernes dyb, hvor dyrebare titler i disse år smides i skraldespanden.

Læn dig tilbage i pindestolen og lad Mette Moestrup guide dig gennem de vildeste, skæveste og vigtigste udgivelser i et gigantisk oplæg, der varer hele formiddagen.

Mette Moestrup kommer med 10 punkter til, hvordan hendes drømmebibliotek kan agere som litteraturrum. Hvordan skelner man mellem god og dårlig litteratur? Hvilke gamle bøger skal vi passe på med at
smide ud? Og hvilke nye bøger skal vi købe?

Efter frokost er der korte inspirationsoplæg om, hvordan andre litteraturformidlere sætter spot på de smalle udgivelser, der gemmer sig på bibliotekernes hylder.

Når du går hjem, er du klar til at fortælle bibliotekernes gæster om alle de smukke bøger, de netop ikke kendte i forvejen.

Ansvarlig for dagen:
Mette Keinicke og Christine Fur Fischer, Gentofte Bibliotekerne

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tilknytning

For alle, der arbejder med litteraturformidling til voksne. På gulvet eller på de bonede gulve. Deltagelse forudsætter kun en naturlig nysgerrighed!

Tirsdag, 5. april 2016 - 9:00 - 14:00

Gentofte Hovedbibliotek
Øregårdssalen
Ahlmanns Alle 6