Foto: colourbox.dk

Best practice på digital litteraturformidling

Onsdag, 23. maj 2018 - 8:45
Herning

Digital litteraturformidling er et forholdsvis nyt område for bibliotekerne, men der eksisterer allerede en række biblioteker med erfaringer indenfor området. På temadagen vil du blive præsenteret for biblioteker der på hver deres platform har erfaringer og succes at præsentere. Programmet vil være tæt pakket og du vil få masser af inspiration til de forskellige platforme.

Indhold:

• Digital rådgiver Katrine Emma Thielke, der vil fortælle: Om forskellen på markedsføring og fomidling, hvad rører der sig på bibliotekerne lige nu?
  • Anne Juul Andersen og Lise Nørskov-Thomsen, Herning Bibliotekerne fortæller om Herning Bibliotekernes abonnementstjeneste - med særligt fokus på "Tid til litteratur"
  • Lida Wengel og Thomas Behrmann, Horsens Bibliotek, fortæller om "Krimimessen - og ugens krimi"
  • Ellen Ingerslev Kristensen fra forlaget Rosinante om forlagets tilstedeværelse på sociale medier
  • Cecilie Lyneborg og Nanna Damsgaard Larsen, Herlev Bibliotekerne om Instagram som litteraturformidlingskanal