Foto: tame.org

Grib Temaet! Inspirationsdag om at arbejde tematisk på biblioteket

Torsdag, 18. maj 2017 - 9:00
Hellerup

1970’erne, Star Wars, ensomhed, bæredygtighed, Ulysses, jernalderen… Bibliotekernes programlægning af arrangementer, aktiviteter, udstillinger og undervisning er ofte forankret tematisk. Men hvordan griber man arbejdet med temaer an? Hvordan kan man bruge temaer som et internt procesredskab? Hvordan fortæller vi historierne om temaet? Og hvordan gør vi temaerne relevante for vores publikum?

Denne temadag er en inspirationsdag med oplægsholdere, der har erfaring med temaer som omdrejningspunkt for deres arbejde i bibliotekerne og i andre kulturinstitutioner – både i forhold til børn, unge og voksne.

Dagen består først og fremmest af inspirationsoplæg, men vil veksle med mindre refleksionsøvelser, der forholder sig til egen praksis. Deltagerne vil således inden dagen få en lille hjemmeopgave på max. 30 minutter, der skal forberedes på forhånd.

Facebook: Voksenarrangementer på bibliotekerne - sådan bliver du medlem

Hejsan Voksenarrangementer på bibliotekerne er en 'hemmelig' gruppe og min kollega kunne ikke se den via linket. Har du også problemer med at komme ind i den hemmelig klub? Så skriv til mig på meke@gentofte.dk. I mailen skal du skrive den mailadresse, der er tilknyttet din facebookprofil, så kan jeg tilføje dig gruppen. Kh. /Mette

Tilknytning

Temadagen henvender sig til alle biblioteksansatte med interesse for at arbejde med temaer på biblioteket.

Torsdag, 18. maj 2017 - 9:00 - 15:30

Gentofte Hovedbibliotek
Øregårdssalen
Ahlmanns Allé 6
2900 Hellerup,

Heldagstemadag. Der serveres morgenbrød, frokost og eftermiddagskaffe.

700,00 kr.

Torsdag, 11. maj 2017 - 10:00