Ambassadørnetværket for licenser
Foto: Gerd Altmanna - Pixabay

HVORDAN SKABER VI DEN GODE FORTÆLLING OM LICENSER?

Torsdag, 21. november 2019 - 9:30
Vejle

Ambassadørnetværket for licenser byder velkommen til en spændende temadag på Vejle Bibliotek.

Hør det sidste nye fra Ambassadørnetværket og bliv klogere på Best Practice i forhold til at få de gode fortællinger om de digitale tjenester formidlet både til kollegaerne og brugerne.

Vi glæder os til en dag fyldt med vidensdeling og relevante foredrag.

9.30 Morgenmad og tjek ind

10.00 Velkomst

10.05 Nyt fra Ambassadørnetværket v/ Rosa Andersen

10.20 Christian Tang Lystbæk: Hvordan får du skuldrene ned hos din kollega, når vi taler om licenser? Et oplæg om motivation af kolleger.

Christian T. Lystbæk er lektor ved Aarhus Universitet. Hans undervisning og forskning har fokus på ledelses- og organisationsudvikling. I den sammenhæng har han en særlig interesse i betydningen af interne og eksterne relationer. Hans oplæg vil tage udgangspunkt i forskning om motivation i kollegiale relationer.

11.05 Pause

Workshop

Erfaringer og idéer til Best Practice på dit bibliotek i forhold til kolleger og licenser.

12.00 Frokost

13. 00 Lone Juul Pedersen om de lavthængende frugter.

Workshop

De gode historier: hvornår giver licenserne mening? Hvad er din yndlingslicens og hvilken formidlingshistorie holder du mest af?

Kaffe

Rolf Hapel på video som optakt til gruppesnak om hvor bibliotekerne er på vej hen og hvordan vi bedst støtter op om den gode udvikling.

Rolf Hapel har i næsten 24 år stået i spidsen for bibliotekerne i Aarhus Kommune og er nu taget til USA, hvor han er Professor of Practice, University of Washington Information School.

15.00 Tak for i dag!

Bibliotekarer, biblioteksansatte og formidlere med faglig interesse for digitale ressourcer og licenser, som vil vide det nyeste om området og blive inspireret til videre arbejde.

Torsdag, 21. november 2019 - 9:30 - 15:00

Ansvarlig