Foto: Gentofte Centralbibliotek

Introdag for nyansatte på Region Hovedstadens biblioteker

Torsdag, 26. januar 2017 - 9:00
Hellerup

Er du nyansat på et af Region Hovedstadens biblioteker, og har du brug for indblik i, hvad det vil sige at arbejde på et bibliotek og få viden om, hvad et centralbibliotek er? Så kom og få inspiration på denne introdag.

På dagen kommer der bl.a. oplæg om:

• Hvad er et moderne bibliotek? v. biblioteksleder Thomas Angermann, Gentofte Bibliotekerne
  • Introduktion til Centralbiblioteket v. CB koordinator Amalie Ørum Hansen og CB-sekretær Bo Steengaard Christensen, Gentofte Centralbibliotek

Desuden byder introdagen på input om, hvilke rammer den kommunale virkelighed sætter for biblioteket, og hvilket samarbejdslandskab biblioteket skal navigere i i det daglige.

Dagen vil primært bestå af inspirationsoplæg – med mulighed for efterfølgende dialog og kobling til egen praksis.

Hvis man er nyansat og har publikumsbetjening kan temadagen med fordel suppleres med kurset Velkommen til folkebiblioteket – hvad skal du vide? hvor man introduceres til de mere praktiske elementer i biblioteksarbejdet.

Tilknytning

Emner

Temadagen henvender sig til alle nyansatte biblioteksmedarbejdere, der ønsker viden om den kontekst, de skal arbejde i.

Torsdag, 26. januar 2017 - 9:00 - 15:00

Gentofte Hovedbibliotek
Kursuslokalet 1. sal
Ahlmanns Allé 6
2900 Hellerup,

Heldagstemadag. Der serveres morgenbrød, frokost og eftermiddagskaffe.

250,00 kr.

Fredag, 20. januar 2017 - 10:00