Foto: Gentofte Centralbibliotek

Introdag for nyansatte på Region Hovedstadens biblioteker

Tirsdag, 6. februar 2018 - 9:00
Hellerup

Er du nyansat på et af Region Hovedstadens biblioteker, og har du brug for indblik i, hvad det vil sige at arbejde på et bibliotek og få viden om, hvad et centralbibliotek er? Så kom og få inspiration på denne introdag.

På dagen kommer der bl.a. oplæg om:

• Introduktion til Centralbiblioteket v. afdelingsleder Amalie Ørum Hansen og CB-sekretær Bo Steengaard Christensen, Gentofte Centralbibliotek
  • Inspirationscase om udviklingen af Læsekompasset, et digitalt litteraturformidlingsprojekt v. projektleder Sarah Elizabeth Hvidberg, Hillerød Bibliotekerne

Desuden byder introdagen på input om, hvilke rammer den kommunale virkelighed sætter for biblioteket, og hvilket samarbejdslandskab biblioteket skal navigere i i det daglige.

Dagen vil primært bestå af inspirationsoplæg – med mulighed for efterfølgende dialog og kobling til egen praksis.

Se program for dagen her

Tilknytning

Temadagen henvender sig til alle nyansatte biblioteksmedarbejdere, der ønsker viden om den kontekst, de skal arbejde i.

Tirsdag, 6. februar 2018 - 9:00 - 15:00

Gentofte Hovedbibliotek
Kursuslokalet 1. sal
Ahlmanns Allé 6
2900 Hellerup,

Heldagstemadag. Der serveres morgenbrød, frokost og eftermiddagskaffe.
Prisen dækker udelukkende forplejning. Der vil blive faktureret for den reelle udgift, hvorfor der kan blive opkrævet et lavere beløb end angivet.

250,00 kr.

Tirsdag, 30. januar 2018 - 10:00