Foto: Gentofte Centralbibliotek

Refleksiv praksis på biblioteket (aflyst)

Onsdag, 13. november 2019 - 9:00
Hellerup

Temadagen er desværre aflyst

Når vi på bibliotekerne skal udvikle vores tilbud til borgerne, ligger svarene nogle gange tættere på end man skulle tro. Hvis vi evner at kaste et nysgerrigt og undersøgende blik på vores egen daglige praksis, vil der ofte gemme sig et stort lærings- og udviklingspotentiale der.

På denne dag vil vi sætte fokus på, hvordan man kan arbejde metodisk med at understøtte denne undren og bruge den som afsæt for at udvikle bibliotekstilbuddet.

Det skal vi blandt andet gøre i selskab med professor Lene Tanggaard, Aalborg Universitet, der er blandt de førende forskere på området og har været med til at udbrede tilgangen i Danmark. Se denne video for en introduktion til begrebet og til Lene Tanggaard.

Dagen er en udløber af det tematiske arbejdsforløb ’Refleksiv praksis – biblioteket i forandring’.

Ingen har postet indhold endnu.

Tilknytning

Målgruppe

Temadagen henvender sig alle biblioteksansatte - medarbejder som ledere - som ønsker input til at arbejde metodisk med egen praksis.

Det praktiske

Afholdes

Onsdag, 13. november 2019 - 9:00 - 15:00

Adresse

Gentofte Centralbibliotek
Øregårdssalen
Ahlmanns Allé 6
2900 Hellerup,
Danmark

Bemærkninger

Heldagstemadag. Der serveres morgenbrød, frokost og eftermiddagskaffe. Prisen dækker udelukkende forplejning. Der vil blive faktureret for den reelle udgift, hvorfor der kan blive opkrævet et lavere beløb end angivet.

Tilmelding

Pris

250,00 kr.

Pladser i alt

40

Ledige pladser

38

Tilmeldingsfrist

Onsdag, 6. november 2019 - 12:00

Deltagere

I alt 2 deltagere

Albertslund Bibliotek
Rudersdal Bibliotekerne