Rejs dig op og lev (Sæt dig ned og dø)

Tirsdag, 14. juni 2016 - 9:30
aalborg

Inspiration for IT-formidlere om nye gadgets, wearables, apps og aktivitetsapps mm.

I dag forventes du at holde dig i gang. Så længe du er aktiv og kan dokumentere det på de sociale medier er du med på A-holdet.
Dét er på godt og ondt den nye virkelighed i dagens Danmark: Du skal mestre dit liv - og IT er en del af pakken.

For mange ny-digitaliserede danskere har det været en enorm udfordring at komme med på IT-vognen, men i dag kan vi se at det lykkes for rigtig mange:
Efterspørgslen på IT-læring har simpelthen flyttet sig fra nybegynder- til begynderniveau.

Dét betyder nye udfordringer for bibliotekernes IT-formidlere - og nye muligheder.
Gadgets, wearables, apps og selve det at være med på den nyeste trend - ikke mindst inden for aktiv livsstil -  er en motivationsfaktor for mange.
En bevægelse, som det er oplagt at afspejle i biblioteksformidlingen. Det giver dagen inspiration til.

Mød:
Anders Høeg Nissen, kendt som vært på teknologiprogrammet Harddisken på P1 og for bogen Det man måler er man selv.
Anders bringe os på omdrejningshøjde med de nyeste og kommende gadgets i almindelighed og aktivitetstrackere i særdeleshed.

Jonas Heide Smith, leder af digital enhed, Statens Museum for kunst. Jonas fortæller om succes-formidling med Instagram på SMK. Hvorfor og hvordan motiverer og tiltrækker det gæsterne.

Biblioteksfolk, der deler erfaringer om actions-kameraer og videoformidling af bibliotekstilbuddet og erfaringer med at kombinere IT-læring med fysisk aktivitet og socialt samvær
en måde at friste analoge borgere med lyst- og fritidsbetonede aspekter af det digitale liv.

Som altid afsætter vi masser af tid til networking og erfaringsudveksling.

PROGRAM - se det her

Alle der arbejder med at formidle IT til vores gæster (vejledning, undervisning, demo'er) eller som arbejder med at formidle bibliotekets tilbud digitalt.

Tirsdag, 14. juni 2016 - 9:30 - 15:30

Nordkraft, Kjellerupstorv 1
9000 aalborg,

300,00 kr.