SÅDAN SKABER DU BEDRE MØDER

Tirsdag, 17. september 2019 - 9:00
aalborg

Oplever du fra tid til anden, at du ikke får det ud af dine møder eller workshops som du havde forestillet dig. At I kommer til at fokusere på det forkerte og slet ikke kommer til at tale om det der er sagens kerne. At ikke alle deltager på lige fod. Eller kommer visionsmødet til at handle for meget om drift?

På denne temadag, hvor der veksles mellem teori og praksis, får du indsigt i mødets kommunikation og dynamik, samt præsenteres for redskaber til, hvordan du som mødeleder kan skabe bedre møder til gavn for alle.

Temadagen afholdes den 17.9. og suppleres med en intern praksisdag om ’Facilitering – grundlæggende værktøjer’, den 25.9. Ved Brian Stephansen og Karin Lund. Dagen bygger videre på temadagen og giver dig praktiske og grundlæggende metoder og teknikker til facilitering. Denne dag beskrives nærmere senere for deltagerne i forløbet.

Koordinatorer, projektledere, tovholdere mv., som har et formelt fagligt ansvar, der involverer kolleger og kollegers opgaveløsning, men som ikke, nødvendigvis har et formelt personaleansvar.

Underviser og facilitator på temadageN er Robert Skovsholt, UCN act2learn
Robert har adskillige års erfaring i at undervise både ledere og medarbejdere på akademi og diplomniveau i ledelse, konsulentarbejde- og udviklingsarbejde. Herunder bl.a. mødeledelse. Og, som han selv skriver, er det der driver ham ’at gøre de medarbejdere han samarbejder med til en endnu bedre udgave af dem selv’.

Program til temadagen ses her

Forudsætning for deltagelse
Der bliver en mindre forberedelse forud for temadagen, og af hensyn til dagens forløb, er det vigtigt at du har gennemført denne. Omfanget vil være ca. 1½ - 2 timer Det bliver i form af et spørgeskema og en kortere teoretisk tekst.

Opfølgning på dagens læring:
Men med det formål at få mest mulig effekt af teori og værktøjer, vil der være forslag til, hvordan deltagerne i makkerskaber efterfølgende kan sparre med hinanden. Gennemføres efter aftale kort tid efter kurset. (Tidsforbrug ca. 3 timer).
​Det er op til det enkelte bibliotek om deltagerne skal bruge denne mulighed.

Der veksles mellem oplæg og dialog i løbet af dagen.

Tilmelding: sker ved at sende en mail til Annemette.pedersen@aalborg.dk Tilmelding er efter ’først til mølle’. Tilmelding gælder begge dage. Deltagerne er medarbejdere i  CB-region nordjylland.

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Primært for ansatte i CB-region Nordjylland

Tirsdag, 17. september 2019 - 9:00 - 15:45
Onsdag, 25. september 2019 - 9:00 - 14:30

Rendsburgvej 2