Seminar om nyt værktøj til håndtering af licensaftaler fra DDB

Fredag, 7. november 2014 - 10:00
Herning

Med et ønske om at sikre folkebibliotekerne de bedste mulige forudsætninger for at håndtere de licensaftaler som indkøbskontoret i DDB formidler, har DDB fået udviklet et nyt værktøj til håndtering af licensaftaler. Værktøjet har fået arbejdsnavnet "ERMS" der står for Electronic Ressource Management System. DDB ønsker ved dette seminar at introducere ERMS som arbejdsredskab til alle der i det daglige har med licensaftaler at gøre.

Introduktionen af ERMS betyder at hvert folkebibliotek får adgang til sit eget univers af licensaftaler. Et univers hvor det bl.a. er muligt at få overblik over eksisterende licensaftaler, tjekke statistik, se licensbetingelser, se tilgængelige aftaler og ikke mindst gennemføre hele fornyelsesprocessen. Det nye værktøj indgår som en del af DDB´s basispakke.

På seminaret vil du først få baggrunden for udviklingen af værktøjet, og dernæst blive præsenteret for og trænet i brugen af selvbetjeningsmodulet til ERMS-værktøjet set med bibliotekets øjne.

Bemærk venligst at alle fornyelser af licensaftaler fra DDB vil fra og med november ske via det nye ERMS-værktøj,  og at det derfor anbefales at minds én repræsentant fra hvert bibliotek deltager ved dette seminar.

Oplægsholdere: Dorte Thuesen, DDB og Tejs Grevstad, LM Information Delivery

Efter oplægget fra Dorte Thuesen og Tejs Grevstad vil Lone Juul Pedersen fortælle om ambassadørnetværket.

 

Ingen har postet indhold endnu.

Tilknytning

Målgruppe

Alle der arbejder med licensaftaler på et praktisk niveau i forhold til fornyelser, reklamationer m.m., samt interesserede ledere der ønsker et indblik i hvordan det nye system kan understøtte beslutninger bedst muligt.

Det praktiske

Afholdes

Fredag, 7. november 2014 - 10:00 - 13:15

Underviser

Kontaktperson

Adresse

Herning Bibliotekerne, Mødelokale A
Østergade 8
7400 Herning,
Danmark

Bemærkninger

Der serveres frokost fra kl. 12.30. Skriv derfor venligst ved tilmelding om du deltager i frokosten. Noten skrives FØR klik på Tilmeld.

Tilmelding

Pris

35.000,00 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag, 29. oktober 2015 - 16:00

Deltagere

I alt 18 deltagere

Syddjurs Bibliotek
VIA Bibliotekerne, Campus Viborg
Randers Bibliotek
Randers Bibliotek
Skive Bibliotek
Viborg Bibliotekerne
Ikast-Brande Bibliotek
Herning Bibliotekerne
Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne
Silkeborg Bibliotekerne
Struer Bibliotek
Silkeborg Bibliotekerne
Holstebro Bibliotek
Holstebro Bibliotek
Herning Bibliotekerne
Odder Bibliotek