Foto: colourbox.com

Styrken ved lokale bibliotekssamarbejder

Torsdag, 29. november 2018 - 9:00
Hellerup

Temadagen er desværre aflyst

- Perspektiver ved udvikling og faglig sparring på tværs af kommunegrænser

Når bibliotekerne danner netværk med udgangspunkt i lokale og regionale ligheder som geografi, egnshistorie og målgrupper, opstår der spændende og let realisérbare muligheder. Med udgangspunkt i netværket ”Nordsjællandsk Samarbejde”, et udstrakt samarbejde mellem 11 nordsjællandske biblioteker, handler denne dag om, hvordan bibliotekerne kan organisere sig, udvikle projekter og nye formidlingstiltag i fællesskab, nå nye målgrupper og skabe platform for faglig sparring.

Via konkrete cases og oplæg fra netværkseksperter fra andre sektorer rammesættes det gode, lokale samarbejde på tværs af kommunegrænserne. Der er særligt fokus på organisering og indbyrdes aftaler, udviklingsperspektiver og Best Practise.

På dagen diskuterer og udvikler vi via workshops dine muligheder for at samarbejde (endnu mere) med bibliotekerne i dit lokalområde. Det er vores erfaring, at ledelsesniveauet skal inddrages med det samme for at få den optimale start. Derfor anbefaler vi, at det enkelte bibliotek deltager med både en leder og en medarbejder.

Temadagen er desværre aflyst

Ingen har postet indhold endnu.

Tilknytning

Målgruppe

Temadagen henvender sig til ledere og biblioteksmedarbejdere, som er interesseret i etablering og styrkelse af lokale samarbejder.

Det praktiske

Afholdes

Torsdag, 29. november 2018 - 9:00 - 15:00

Adresse

Gentofte Centralbibliotek
Øregårdssalen
Ahlmanns Allé 6
2900 Hellerup,
Danmark

Bemærkninger

Heldagstemadag. Der serveres morgenbrød, frokost og eftermiddagskaffe. Prisen dækker udelukkende forplejning. Der vil blive faktureret for den reelle udgift, hvorfor der kan blive opkrævet et lavere beløb end angivet.

Tilmelding

Pris

250,00 kr.

Pladser i alt

40

Ledige pladser

35

Tilmeldingsfrist

Torsdag, 22. november 2018 - 9:00

Deltagere

I alt 5 deltagere

Gentofte Bibliotekerne
Frederikssund Bibliotekerne
Gentofte Bibliotekerne
Gentofte Bibliotekerne
Halsnæs Kommune Bibliotekerne