Temadag om nye litterære tendenser med internationale bidrag

Fredag, 5. november 2010 - 10:00
Århus

Temadagen sætter fokus på de nye litterære tendenser og litteraturformidlingens muligheder og udfordringer i forbindelse hermed. Der vil blive vekslet mellem oplæg og konkrete eksempler på de nye litterære tendenser som digital litteratur, litterær performance, small press, installationer og sms-romaner.

Temadagen er rettet mod bibliotekspersonale, der arbejder med litteraturformidling, udviklingskonsulenter i bibliotekerne, ansatte og studerende på bl.a. Aarhus Universitet samt andre litteraturinteresserede.

Skønlitteraturen bevæger sig i stigende grad ud over bogens kant og antager nye udtryk og former, og den findes og formidles ligeledes i stigende grad på nye scener og platforme. Det er en ny og spændende udfordring for bibliotekerne som central litteraturformidlingsinstitution også at  kunne rumme formidlingen af de nye litterære tendenser.

Af oplægsholdere kan nævnes: direktør Jens Thorhauge, Christophe Bruno, Søren Pold Eva Fønns-Jørgensen, Mathias Kokholm, Martin Glaz Serup, Elisabeth Friis, Mette-Marie Zacher Sørensen, Cia Rinne, Dorthe Larsen, Martin Campostrini, Martin Sørhaug og Knud Schulz

Læs hele invitationen i vedhæftede fil

Tilmelding på http://kursus.aakb.dk/kii/kii-05316.htm

Nærmere oplysninger: Litteraturkonsulent Lise Kloster Gram (lkg@aarhus.dk) og Dorthe Larsen (dla@aarhus.dk), Århus Kommunes Biblioteker

Der er ikke nogle indlæg i denne gruppe.

Der er ikke nogle dokumenter i denne gruppe.

Tilknytning

Bibliotekspersonale, der arbejder med litteraturformidling, udviklingskonsulenter i bibliotekerne, ansatte og studerende på bl.a. Aarhus Universitet samt andre litteraturinteresserede

Fredag, 5. november 2010 - 10:00 - 16:00

Århus Kommunes Biblioteker , Hovedbiblioteket