Unge som sikre digitale medborgere - hvad skal der til?

Tirsdag, 17. februar 2015 - 9:30
Horsens

Projekt "Ung og digital borger" inviterer til temadag d. 17. februar 2015 i Horsens, hvor projektets erfaringer bliver præsenteret og perspektiveret.

Formålet med projektet er at fremme, at unge bliver sikre digitale borgere samt at finde en måde at samarbejde på tværs, der understøtter dette.

Det nationale perspektiv bliver lagt af Ejvind Jørgensen, direktør i Rambøll og formand for Dansk IT´s udvalg for it i den offentlige sektor (udgiver rapporten IT i praksis), og Johannes Andersen, forsker ved Aalborg Universitetscenter.

Fra et lokalt perspektiv hører vi uddannelsesleder Morten Hougaard fra Horsens kommunes 10. klasses center. Desuden vil vi drøfte hvordan et tværgående samarbejde kan fremme de unges digitale medborgerskab i et panel med repræsentanter fra folkeskole med 9. klasse og Produktons- og Ungdomsskole - jobcenter - borgerservice og bibliotek - samt formand for Horsens kommunes børne- og skoleudvalg.

Se programmet i den vedhæftede fil.

Tilmelding til temadagen skal ske på følgende link: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?usp=drive_web&formkey=dHY2emF2S3B1SXpjWF9NMzR5

SlVYWUE6MA#gid=0

Ledere eller medarbejdere på et bibliotek eller i en borgerservice
Skoleleder eller samfundsfagslærer i folkeskolen og 10. klasse, produktionsskole og sprogskole