Foto: colourbox.dk
Hellerup, 6. november 2018

Skolerne og bibliotekerne har nu haft nogle år til at gøre sig erfaringer med de muligheder, der ligger i skolereformen ift. at etablere nye typer af samarbejder og forløb.

5. marts 2018

I forbindelse med udviklingsprojektet ”Læseløft for de 10-13 årige med frivillige i skoler og biblioteker” inviteres til seminar fredag d. 6. april 2018 på Bybjerggaard i Frederikssund.

Foto: Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne
24. juni 2016

Invitation til temadag: Onsdag den 21. september 2016 kl. 9.00-15.00 på Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne.

Netværksmøderne for skole- og bibliotekssamarbejde vil fremover indgå i netværket for børnebiblioteker.

Centralbibliotekerne har udviklet et digitalt værktøj, der understøtter elever i grundskolens arbejde med informationssøgning og kildekritik. SøgSmart har adressen www.søgsmart.dk

Abonnér på RSS - Åben Skole