Foto: Leif Bolding
Hellerup, 6. september 2016

SKI og Gentofte Centralbibliotek inviterer til dialogmøde om den nye rammeaftale 50.05 Biblioteksmaterialer.

Roskilde, 20. maj 2014

Workshop med følgende indhold:

Underviser. Dan Nybo Jensen, DBC:

Roskilde, 3. december 2013

Kom og høst erfaringerne fra lytteklubberne afholdt i efteråret 2013 på Roskilde Bibliotekerne.

Greve, 7. maj 2013

Hvad kommer Danskernes Digitale Bibliotek til at betyde for mig – for min faglighed og den daglige praksis i musikbiblioteket?

Greve, 7. maj 2013

Danskernes Digitale Bibliotek bliver en fælles digital formidling til danskerne og biblioteket vil ud over fysiske materialer kunne tilbyde digitale medier som film, spil, musik og litteratur.

Hellerup, 9. april 2013

Der findes efterhånden en række af musik-platforme at vælge imellem, og det kan være svært at se forskellen og mulighederne i de mange indgange. Spotify, Grooveshark, Play, Wimp, BibZoom, Itunes – er nogle af de mest kendte.

Aalborg, 26. november 2012

Indbydelse til CB møde om musikformidling

Esbjerg, 18. september 2012

Grundet for få tilmeldte er vi desværre nødt til at aflyse musiknetværksmødet denne gang.

Blandt dagens emner er:

Esbjerg, 18. juni 2012

Netværksmødet er AFLYST pga. for få tilmeldte

Blandt dagens emner er:

• "Runden" - hvad sker der på bibliotekerne på musikområdet?
  • En rundvisning på musikkonservatoriet i Esbjerg
  • Et oplæg om chippeprocessen som den er foregået på Esbjerg Bibliotek
  • Erfaringerne med udliciteringen af musikmaterialevalget på Gentofte Bibliotek (Torbjørn Porsmose Jensen, Gentofte Bibliotek)

Aabenraa, 17. november 2011

Vejle Bibliotekerne inviterer til ”Musik Netværksmøde” den 17. november på Aabenraa Bibliotek, kl. 9.30-14.00

Der er lagt op til en dag med klassisk musik som omdrejningspunkt.
Der vil være et oplæg fra orkesterchefen for Sønderjyllands Symfoniorkester, Claus Skjold Larsen omkring strømninger indenfor den klassiske musik og tidens trends.

Vi ser på nyindretningen af Aabenraa Bibliotek og diskuterer indretning og formidling af klassisk musik på bibliotekerne. Herunder de første erfaringer med P2 lytteklubber.

Abonnér på RSS - 50.05 Biblioteksmaterialer