30. juni 2017

Sharing is Caring - konference i Aarhus 19.–21. november 2017.

Vejle, 8. marts 2012

Vi gennemgår databaserne: MasterFile Premier(Ebsco), Literature Resource Center, Science in Context, Global Issues in Context og Ebrary.

De er en god hjælp, når de boglige ressourser slipper op, eller de kan træde i stedet for bøgerne.

Dagen vil veksle mellem oplæg, opgaver og fælles opsummering.

Vi opfordrer til, at deltagerne medbringer eksempler på forespørgsler.

Odense C, 14. september 2011

Program

Præsentation og søgninger i centralbibliotekets nye e-ressourcer Berg Fashion Library og Global Issues in Context.

Infomedia arbejder på en ny søgeflade. Den bliver præsenteret, hvis den er klar inden mødet.

Introduktion til bibliotekets nye mobile tilbud SMSpress - SMS noveller og romaner

Løst og fast om e-ressourcer herunder status på danske e-bøger.

Undervisere Eva Falkesgaard og Lena Koustrup Schmidt

14. september 2011

Foreløbigt program Dorte Thuesen fra DEFF kommer og holder oplæg om gymnasiernes licenser.

Vejle, 14. september 2011

Kom og hør Dorte Thuesen, Deff og om e-ressourcer i D!ng-hjemmesiden

Program:

Hellerup, 8. marts 2011

D. 31. januar 2011 offentliggøres det landsdækkende emne for årets 3.g‐synopsisopgave, og Undervisningsministeriet uddeler i denne sammenhæng en cd‐rom til alle gymnasieelever.
På cd‐rommen finder man blandt andet det efterhånden kendte ressourcerum, som hjælper eleverne på vej med inspirationstekster, henvisninger til bøger og artikler, links til film og billeder og meget andet.

Abonnér på RSS - ABM