Ishøj, 12. april 2012

Er du boligsocial medarbejder og interesseret i at vide mere om, hvad du kan få ud af at samarbejde med kulturaktører og medborgercentre i dit lokalområde? Eller står du på den anden side af bordet som kulturaktør/institution, og er interesseret i at vide, hvordan du kan bruge de boligsociale projekter/boligorganisationer til at få hul igennem til beboerne i de udsatte boligområder - dine nye publikummer?

Hellerup, 15. februar 2011

Temadagen er en inspirationsdag.
Vi vil høre en række eksterne oplægsholdere afdække følgende emner:

Vejle, 7. maj 2010

En konference for politikere, kunstnere, biblioteker og kulturinstitutioner om nye dialog- og demokratiformer.

Spinderihallerne og Vejle Bibliotekerne fyrer op under de demokratiske værdier og sætter kunst og politik til debat.

Konferencen arrangeres i samarbejde mellem Vejle Bibliotekerne og Spinderihallerne med støtte fra Styrelsen for Bibliotek og medier.

Se det fulde program og tilmelding her http://www.spinderihallerne.dk/event/debat-der-batter-3

Abonnér på RSS - AccessScience