Foto: Odense Bibliotekerne
Odense C, 9. marts 2017

Mange biblioteker beskæftiger sig i dag med appformidling i en eller anden form, fordi det giver godt mening at bibliotekerne arbejder med formidling af apps.

aalborg, 14. juni 2016

Inspiration for IT-formidlere om nye gadgets, wearables, apps og aktivitetsapps mm.

Vejle, 24. september 2015

Mange af os kan have brug for at vide mere om nogle af alle de apps (til tablets og mobiler) der laves til børn – både de lærende, de underholdende og de kreative. Det kan vi bruge i vejledningen af børn, men måske især af forældre/lærere.

Randers, 26. maj 2014

Der er "hardcore læsere" og "ikke læsere". Hvem skal biblioteket rette indsatsen imod?

På denne temadag hører vi om to undersøgelser der henholdsvis fokuserer på hardcore læseren og på ikke læseren.

Vejle, 4. marts 2014

Program for dagen

Velkomst og kaffe

22. maj 2013

Invitation til Netværksmøde for ansatte ved børnebibliotekerne i CB-området

Tema: læsning for de yngste

22. maj 2013

Invitation til Netværksmøde for ansatte ved børnebibliotekerne i CB-området

Tema: læsning for de yngste

I Vejles centralbiblioteksområde er alle bibliotekerne med til at højne bibliotekernes interne viden om e-ressourcer og dermed den eksterne brug af t

Herning, 15. maj 2012

Er læsning en mulighed for alle eller er det kun for "læseheste"

På denne temadag vil du blive præsenteret for en metode til at give mange flere muligheden for at læse. Der vil være oplæg fra forsker Mette Stenberg Aarhus Universitet, Lisbeth Bjørn Hansen Ikast-Brande Biblioteker, Bente Weisbjerg Volsmose Bibliotek og Karen Marie Larsen Læseforeningen.

Hellerup, 6. marts 2012

Bibliotekerne har stor succes med læseklubber, men der er stadig mange vi ikke når med det traditionelle tilbud. Hvordan får vi litteraturen ud til flere af de som gerne vil være med, men som af den ene eller anden grund ikke føler at det er noget for dem?

Abonnér på RSS - apps