Kær-Litt: Festival for lidenskabelige linjer
Foto: Guldborgsund-bibliotekerne
6. april 2018
Landets første kærligheds-litteraturfestival ”Kær-Litt: Festival for lidenskabelige linjer” finder sted den 5.-6. maj 2018 på Fuglsang Herregaard, der ligger på Lolland.

Arrangementsnetværk for Fyn er arrangementssamarbejde, hvor de fynske biblioteker deler viden om og ideer.

Roskilde, 24. februar 2017

Emnet er Musikformidling!
Hvordan kan lokale lytteklubber danne fælles interesse for udstillinger indenfor musik?
Hør om Musik X Bibliotekets nye musikstrategi!

Foto: tame.org
Hellerup, 18. maj 2017

1970’erne, Star Wars, ensomhed, bæredygtighed, Ulysses, jernalderen… Bibliotekernes programlægning af arrangementer, aktiviteter, udstillinger og undervisning er ofte forankret tematisk. Men hvordan griber man arbejdet med temaer an?

Foto: Colourbox
Roskilde, 13. maj 2016

Netværksmøde for Arrangementer fredag d. 13. maj 2016
kl. 9.00-14.00 i Salen på Roskilde Bibliotek

Der vil være mulighed for morgenmad og ankomst fra kl. 9.00.
Programmet starter kl. 9.30.

Ringsted, 22. januar 2016

Tema: hvordan skabes inspirerende rum, så mersalget fremmes?

Der vil være mulighed for morgenmad og ankomst fra kl. 9.00.
Programmet starter kl. 9.30.

Dagsorden:

Roskilde, 11. september 2015

Hermed en invitation til netværksmøde for biblioteksansatte der arbejder med arrangementvirksomhed i Roskildes CB-område:
Tema: Personlig formidling i forbindelse med arrangementer

Dette netværk er sat i bero. Har Du spørgsmål eller ønsker om, at netværket skal genoptages

Vejle, 10. september 2014

Vejle Bibliotek inviterer til netværksdag med fokus på håndtering af bibliotekernes fysiske materialer.

Abonnér på RSS - arrangementer