Mediestream

Commons Groups: Group contributor count and topics

5 bidragydere discussing the topic Aviser.

Mediestream er Det Kgl. Biblioteks indgang til digitale samlinger af dansk kulturarv i form af aviser, radio, tv og reklamefilm. Adgang til indhold i Mediestream har hidtil været stærkt begrænset for biblioteker og borgere.

Det Kgl. Bibliotek tilbyder Mediestream Folkebibliotek som giver borgerne nye muligheder for at læse helsides avissider digitalt.

Mediestream Folkebibliotek tilbyder adgang til en udvalgt samling af historiske aviser fra perioden 1918 til 2001.

Aalborg, 2. januar 2010

Målet med projektet er gennem en film at vise, det unikke ved det selvbetjente bibliotek især, at biblioteket rummer uendelig mange muligheder for inspiration, oplevelser og overraskelser også, når personalet er taget hjem uden for den normale åbningstid. Bibliotekstilbuddet er der lige når kunden har behov for det og biblioteket er et spændende sted, der er værd at undersøge og hvor alt kan ske. På den måde bliver filmen også en film, der viser at biblioteksrummet kan bruges til andet end kun at låne bøger, en film der bryder med den traditionelle biblioteksopfattelse.

Viborg, 2. januar 2010

Det formodes at det i fremtiden vil blive endnu sværere at tiltrække unge til bibliotekerne,
hvis der ikke gøres en ekstra indsats nu. På baggrund af dette stilles følgende problemformulering:
Hvordan kan Viborg Bibliotekerne i fremtiden tiltrække flere unge i alderen 15-19 år?

Bilag kan findes på denne side: https://public.me.com/coolkasper

Abonnér på RSS - Aviser