Foto: Colourbox.com
20. september 2018

Centralbibliotekerne tilbyder lige nu et todages kursusforløb, der tager afsæt i konklusionerne fra undersøgelsen ”Børns læsevaner 2017 – overblik og indblik” og har fokus på at udvikle konkrete aktiviteter, der kan styrke læselysten hos børn i al

Billedstrøm konference
Foto: Festivalen Billedstrøm
Køge, 11. oktober 2018

Deltag i Billedstrøms konference om visuel literacy, børn og dannelse i et kulturformidlingsperspektiv.

I efteråret 2018 kører bibliotekerne i Region Midtjylland en fælles indsats omkring børnelitteratur og læselyst. Følg gruppen så I løbende kan følge med i hvad der sker. Her finder I bla.

Bibliotekernes Dilemmabane Folkemødet 2017
Foto: Roskilde Bibliotekerne
23. oktober 2017

Her kan du læse om erfaringerne med Bibliotekernes Demokratibane på Folkemødet 2017 og få inspiration til at skabe en Demokratibane på dit bibliotek.

Foto: colourbox.dk
Hellerup, 28. november 2017

Når børn er digitalt indfødte, og de første digitale afvænningsklinikker har set dagens lys, hvilke krav stiller det så til børnebibliotekerne?

Foto: Odense Bibliotekerne
Odense C, 9. marts 2017

Mange biblioteker beskæftiger sig i dag med appformidling i en eller anden form, fordi det giver godt mening at bibliotekerne arbejder med formidling af apps.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 28. februar 2017

1967 var et skelsættende år i dansk børnelitteratur. Dette år udkom bl.a. ”Lille Virgil”, ”Silas og den sorte hoppe” samt ”Snøvsen og Eigil og katten i sækken”.

Hellerup, 21. marts 2017

Kurset er udsolgt. Der optages ikke flere på venteliste, men hvis man ønsker at blive orienteret i tilfælde af en dublering, kan man skrive til bsc@gentofte.dk

Aalborg, 28. februar 2017

Et kursusforløb med to korte webinars og en heldags workshop
Udgangspunktet er to stop-motion apps: FILM-X Animation og Stop Motion Studio Pro

Foto: Gladsaxe Bibliotekerne
18. august 2016

På Gladsaxedagen lørdag d. 27. august indvies Bibliotekshaven og en unik litteraturlegeplads ved Gladsaxe Hovedbibliotek.

Abonnér på RSS - børn