Foto: Colourbox.com
Hellerup, 14. november 2019

Bliv klogere på børns sproglige udvikling eller få genopfrisket din viden på området.

Billedstrøm konference
Foto: Festivalen Billedstrøm
Køge, 26. september 2019

Deltag i Billedstrøms konference, der handler om at skabe et tværfagligt fællesskab og en ramme for, hvordan billeder og visuelle fortællinger kan blive en betydningsfuld del i børns hverdag.

Frederiksberg, 6. marts 2019

Augmented Reality er en af de teknologier, som for alvor har gjort sit indtog de seneste år – bl.a. via Pokémon Go og Snapchat. Men hvordan bringer vi Augmented Reality ind på bibliotekerne?

Foto: ereolengo.dk
Hellerup, 5. marts 2019

Denne halvdags temadag indeholder en generel introduktion til eReolen Go samt inspiration og redskaber til at markedsføre eReolen Go, så personalet på bibliotekerne bliver klædt på til at formidle eReolen i biblioteksrummet og over for skolerne.

Foto: Colourbox.com
20. september 2018

Centralbibliotekerne tilbyder lige nu et todages kursusforløb, der tager afsæt i konklusionerne fra undersøgelsen ”Børns læsevaner 2017 – overblik og indblik” og har fokus på at udvikle konkrete aktiviteter, der kan styrke læselysten hos børn i al

Billedstrøm konference
Foto: Festivalen Billedstrøm
Køge, 11. oktober 2018

Deltag i Billedstrøms konference om visuel literacy, børn og dannelse i et kulturformidlingsperspektiv.

I efteråret 2018 kører bibliotekerne i Region Midtjylland en fælles indsats omkring børnelitteratur og læselyst. Følg gruppen så I løbende kan følge med i hvad der sker. Her finder I bla.

Bibliotekernes Dilemmabane Folkemødet 2017
Foto: Roskilde Bibliotekerne
23. oktober 2017

Her kan du læse om erfaringerne med Bibliotekernes Demokratibane på Folkemødet 2017 og få inspiration til at skabe en Demokratibane på dit bibliotek.

Foto: colourbox.dk
Hellerup, 28. november 2017

Når børn er digitalt indfødte, og de første digitale afvænningsklinikker har set dagens lys, hvilke krav stiller det så til børnebibliotekerne?

Abonnér på RSS - børn