Foto: ereolengo.dk
Hellerup, 5. marts 2019

Denne halvdags temadag indeholder en generel introduktion til eReolen Go samt inspiration og redskaber til at markedsføre eReolen Go, så personalet på bibliotekerne bliver klædt på til at formidle eReolen i biblioteksrummet og over for skolerne.

Foto: Colourbox.com
20. september 2018

Centralbibliotekerne tilbyder lige nu et todages kursusforløb, der tager afsæt i konklusionerne fra undersøgelsen ”Børns læsevaner 2017 – overblik og indblik” og har fokus på at udvikle konkrete aktiviteter, der kan styrke læselysten hos børn i al

Billedstrøm konference
Foto: Festivalen Billedstrøm
Køge, 11. oktober 2018

Deltag i Billedstrøms konference om visuel literacy, børn og dannelse i et kulturformidlingsperspektiv.

I efteråret 2018 kører bibliotekerne i Region Midtjylland en fælles indsats omkring børnelitteratur og læselyst. Følg gruppen så I løbende kan følge med i hvad der sker. Her finder I bla.

Bibliotekernes Dilemmabane Folkemødet 2017
Foto: Roskilde Bibliotekerne
23. oktober 2017

Her kan du læse om erfaringerne med Bibliotekernes Demokratibane på Folkemødet 2017 og få inspiration til at skabe en Demokratibane på dit bibliotek.

Foto: colourbox.dk
Hellerup, 28. november 2017

Når børn er digitalt indfødte, og de første digitale afvænningsklinikker har set dagens lys, hvilke krav stiller det så til børnebibliotekerne?

Foto: Odense Bibliotekerne
Odense C, 9. marts 2017

Mange biblioteker beskæftiger sig i dag med appformidling i en eller anden form, fordi det giver godt mening at bibliotekerne arbejder med formidling af apps.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 28. februar 2017

1967 var et skelsættende år i dansk børnelitteratur. Dette år udkom bl.a. ”Lille Virgil”, ”Silas og den sorte hoppe” samt ”Snøvsen og Eigil og katten i sækken”.

Hellerup, 21. marts 2017

Kurset er udsolgt. Der optages ikke flere på venteliste, men hvis man ønsker at blive orienteret i tilfælde af en dublering, kan man skrive til bsc@gentofte.dk

Abonnér på RSS - børn