Foto: Mathias Olander
Hellerup, 12. oktober 2017

Bibliotekernes yngste brugere skal opleve bibliotekernes muligheder på en god måde. De er fremtidens brugere og mange biblioteker tilbyder derfor særligt tilrettelagte

Formål: Denne gruppe er målrettet de lokale ambassadører under Roskilde Bibliotekerne.
Dette er en gruppe, hvor vi i regionen kan diskutere Biblo.dk og sitets kampagner.

Formål: Denne gruppe er målrettet de lokale ambassadører under Vejle Bibliotekerne.

Foto: colourbox.com
Nykøbing Sj., 7. februar 2017

Gentofte Centralbibliotek, Den Danske Scenekunstskole og UCSJ udbyder et modul i Børne- og ungdomskultur i perioden fra februar til maj 2017, som internat over 3 gange med afsluttende eksamen – som kan tilgås individuelt eller i gruppe,

Denne gruppe er målrettet de lokale ambassadører under Gentofte Centralbibliotek.

Hellerup, 26. april 2016

Hvordan kan børnebibliotekstilbuddet være relevant, også når man bliver ældre og nærmer sig teenageårene?

Vi spørger ofte os selv og hinanden om dette, og mange kaster energi og ressourcer efter projekter, der afsøger feltet.

Her deler vi ideer og erfaringer om Fang Fortællingen - et børnebibliotekssamarbejde på tværs af kommunegrænser. Alle interesserede er velkomne til at følge gruppen.
Hellerup, 11. december 2015

På denne temadag præsenteres to projekter, der uafhængigt af hinanden har undersøgt, hvordan børnebiblioteker kan arbejde med at understøtte børns faglige nysgerrighed i skoleregi såvel som i børnenes frie tid.

Abonnér på RSS - Børnebiblioteker