Højbjerg, 20. marts 2019

iMusic inviterer til Forlagsdag, hvor iMusic i samarbejde med flere forlag vil præsentere forårets og sommerens udgivelser. Arrangementet er målrettet indkøbere, bibliotekarer og formidlere fra både folke- og skolebibliotekerne

Hellerup, 27. marts 2019

Foto: Mathias Olander
Hellerup, 9. maj 2019

Gentofte Centralbibliotek inviterer igen i år til en gennemgang af de nyeste børne- og ungdomsudgivelser.

På dagen bliver deltagerne vanen tro opdateret omkring det seneste års børnebogshøst af børnebogsanmelder Steffen Larsen.

Foto: Colourbox.dk
Herlev, 20. marts 2019

Få fingeren på pulsen af den nyeste danske litteratur – og få et eksklusivt blik på forlagenes kommende titler og bliv klædt på til materialevalg og nye læseoplevelser.

Aarhus C, 12. september 2018

iMusic inviterer til Forlagsdag, hvor iMusic i samarbejde med flere forlag vil præsentere efterårets og vinterens udgivelser.

Allerød, 3. september 2018

Foto: Biblioteksmedier
Hellerup, 14. november 2018

Biblioteksmedier inviterer til ”Introduktion til bogsæsonen 2018”

Foto: Biblioteksmedier
Hellerup, 12. november 2018

Biblioteksmedier inviterer til ”Introduktion til bogsæsonen 2018”

I efteråret 2018 kører bibliotekerne i Region Midtjylland en fælles indsats omkring børnelitteratur og læselyst. Følg gruppen så I løbende kan følge med i hvad der sker. Her finder I bla.

Abonnér på RSS - Børnelitteratur