Foto: Mathias Olander
Hellerup, 9. maj 2019

Gentofte Centralbibliotek inviterer igen i år til en gennemgang af de nyeste børne- og ungdomsudgivelser.

På dagen bliver deltagerne vanen tro opdateret omkring det seneste års børnebogshøst af børnebogsanmelder Steffen Larsen.

Foto: Colourbox.dk
Herlev, 20. marts 2019

Få fingeren på pulsen af den nyeste danske litteratur – og få et eksklusivt blik på forlagenes kommende titler og bliv klædt på til materialevalg og nye læseoplevelser.

Foto: iMusic
Aarhus C, 12. september 2018

iMusic inviterer til Forlagsdag, hvor iMusic i samarbejde med flere forlag vil præsentere efterårets og vinterens udgivelser.

Foto: iMusic
Allerød, 3. september 2018

Hellerup, 14. november 2018

Biblioteksmedier inviterer til ”Introduktion til bogsæsonen 2018”

Hellerup, 12. november 2018

Biblioteksmedier inviterer til ”Introduktion til bogsæsonen 2018”

I efteråret 2018 kører bibliotekerne i Region Midtjylland en fælles indsats omkring børnelitteratur og læselyst. Følg gruppen så I løbende kan følge med i hvad der sker. Her finder I bla.

Foto: Colourbox.dk
Hellerup, 5. april 2018

På dagen bliver deltagerne opdateret omkring det seneste års børnebogshøst af børnebogsanmelder Steffen Larsen.

Hellerup, 22. november 2017

Biblioteksmedier og Gentofte Centralbibliotek inviterer til Introduktion til bogsæsonen 2017.

Indholdet vil spænde over bøger til både børn og voksne.

Oplægsholdere vil være:

Abonnér på RSS - Børnelitteratur