Design Thinking og BibDok
Foto: Roskilde Centrabibliotek
Roskilde, 8. marts 2019

Aflyst pga. for få tilmeldinger. Vil du gerne blive bedre til at udvikle tilbud der giver mening for målgruppen? Og samtidig blive skarp på, hvad borgerne får ud af dine indsatser? Nu har du mulighed for at slå to fluer med ét smæk: Lær Design Thinking og BibDok i ét kursusforløb, der er baseret i praksis.

Gruppe til videndeling om BibDok-metoden. I gruppen finder du nyeste materialer og information om BibDok, herunder publikationen BibDok 2.0 udgivet juni 2017.

Foto: Gentofte Centralbibliotek
Hellerup, 2. marts 2017

BibDok-metoden er udviklet specielt til bibliotekerne og taler ind i behovet for at kunne dokumentere værdien af vores aktiviteter, samt skabe sammenhæng mellem strategi og konkrete opgaver i vores hverdag.

Hvad synes brugerne er kvalitet? Det kan du blive klogere på i BoK, Roskilde Centralbiblioteks nye netværk for Brugeroplevet Kvalitet.

Roskilde Centralbibliotek Hvad er din indsats værd? - introduktion til dokumentations- og evalueringsmetodeværktøjet BibDok
16. marts 2016

På kurset Hvad er din indsats værd? kan du blive klogere på, hvordan man kan dokumentere den værdi, bibliotekets tilbud har for brugerne.

Roskilde, 7. april 2016

Vil du gerne have at dine initiativer bliver til noget? Så start med at vise/fortælle om værdien.

Vejle, 29. oktober 2015

To dages introduktion til dokumentations- og evalueringsværktøjet BibDok -

Roskilde, 28. oktober 2015

Gruppe for deltagere i Vejle og Odenses fælles undervisningsforløb i efteråret 2014.

Abonnér på RSS - BibDok