Nakskov, 14. november 2018

Vil du som biblioteks- eller borgerservicemedarbejder have redskaber til at håndtere de svære situationer i borgerkontakten professionelt? Vil du gerne være bedre til at forstå egne og andres reaktioner og følelser når mødet med borgeren er svært? Vil du blive bedre til at sætte grænser for borgerne uden dårlig samvittighed? Ønsker du dybdegående kendskab til borgerarbejdets indbyggede dilemmaer og strategier for at håndtere dem på en anden måde?

Nakskov, 24. oktober 2018

Projekt Synergi mellem bibliotek og borgerservice
16. marts 2018

Her kan du læse om projekt synergi mellem bibliotek og borgerservice og få inspiration til dit bibliotek.

Roskilde, 19. april 2018

Kurset er desværre aflyst pga. for få tilmeldinger.

Refleksiv praksis: Biblioteket i forandring er et af Gentofte Centralbiblioteks nye tematiske arbejdsforløb i 2018. Formålet med forløbet er at styrke bibliotekernes organisationers evne til at lære og reflektere.

Pejlemærker for fremtidens folkebibliotek - Fælles strategidag for biblioteksmedarbejdere
Vejle, 5. september 2017

Centralbibliotekerne afholder en fælles strategidag for alle landets biblioteksmedarbejdere. Vi sætter fokus på biblioteket i den kommunale virkelighed.

Odense, 13. december 2011

Biermans udstilling med nye udenlandske bøger lander i Odense tirsdag d. 13.12.

Der vil være adgang til udstilling fra kl. 10-16.

Som nævnt i forbindelse med indbydelsen til udstillingerne, så har Bierman i år valgt at medtage børnebøger, samtidig med at de har valgt ikke at udstille de mest gængse rejsebogsserier.

Rejsebøgerne er dog med på det totale udstillingskatalog, og hvis bogen ikke er med på udstillingen, vil det fremgå under den enkelte titel med teksten ”ikke på udstilling”

Der er således 4 udstillingskataloger i år:

Hellerup, 16. december 2010

Bierman og Bierman Aps har i lighed med tidligere år været på bogmesse i Frankfurt sammen med 6 bibliotekarer, der har udvalgt udenlandsk faglitteratur til præsentation på 4 udstillinger på bibliotekerne i Herning, Århus, Odense og Gentofte.

Udstillingskataloget kan downloades fra punktet "tilknyttede dokumenter" i højre side.

Odense C, 15. december 2010

Udstillingen finder sted i Odense, Hovedbiblioteket d. 15. december 2010.

Udstillingskataloget kan downloades fra Biermans hjemmeside fra d. 6. december.

Abonnér på RSS - Bibliotek