3. januar 2018

Centralbibliotekernes Ambassadørnetværk tilbyder et forløb med Digital artikelservice, Videnskabelige artikler og bibliotek.dk i perioden 11. december 2017 til 26. januar 2018.

Vejle, 6. september 2017

På opfordring gentager vi dette kursus.

Hellerup, 15. marts 2017

Kurset tager udgangspunkt i bibliotekernes udfordringer med betjening af gymnasieelever i forhold til de store opgaver i gymnasiet.
Kursets primære fokus er på bibliotek.dk, men derudover vil der blive lagt vægt på opgavetyper og anvendelse af andre relevante kilder.
Der vil blive kigget på opgaveløsning og drøftelse af forskellige løsninger dels i bibliotek.dk dels ved hjælp af andre kilder.

Hellerup, 9. september 2016

Herning, 13. september 2016

Kurset tager udgangspunkt i bibliotekernes udfordringer med betjening af gymnasieelever i forhold til de store opgaver i gymnasiet.

Vejle, 19. maj 2016

Dublering af kursus der afholdes den 3. maj + 18.maj 2016 i Vejle.

Vejle, 18. maj 2016

Dublering af kursus der afholdes den 3. maj 2016 i Vejle.

Hellerup, 1. april 2016

Vejle, 3. maj 2016