Emil Eggert Scherrebeck
Foto: Vejle Bibliotekerne
12. november 2019

På webinaret "Podcasts", ser vi på mulighederne i at bruge podcasts som formidlingsform.

Foto: Gentofte Centralbibliotek
Hellerup, 27. februar 2019

Er du nyansat på et af Region Hovedstadens biblioteker og har du brug for indblik i, hvad det vil sige at arbejde på et bibliotek og få viden om, hvad et centralbibliotek er? Så kom og få inspiration på denne introdag.

Foto: Gentofte Centralbibliotek
Hellerup, 6. februar 2018

Er du nyansat på et af Region Hovedstadens biblioteker, og har du brug for indblik i, hvad det vil sige at arbejde på et bibliotek og få viden om, hvad et centralbibliotek er? Så kom og få inspiration på denne introdag.

30. juni 2017

Sharing is Caring - konference i Aarhus 19.–21. november 2017.

Bibliotekerne er generelt rigtig gode til at møde behovet hos de brugere, som ofte kommer på biblioteket, og vi derfor kender godt. Men hvem er det, bibliotekerne burde være noget for, som vi i øjeblikket ikke har kontakt med?

Abonnér på RSS - biblioteker