Vejle, 1. december 2014

Vejle og Odense Biblioteker inviterer til Årets nye musik.

Årets nye musik giver dig et overblik over tidens nye strømninger og udpeger de væsentligste udgivelser inden for rock, jazz og klassisk.

Fredericia, 28. november 2017

Kursets målsætning er, at gøre deltagerne sprogligt mere kompetente til at betjene engelsktalende brugere af bibliotek og borgerservice.

Nakskov, 20. september 2017

Roskilde, 30. maj 2017

Roskilde, 1. februar 2017

Hellerup, 10. oktober 2016

Kursets målsætning er, at gøre deltagerne sprogligt mere kompetente til at betjene engelsktalende brugere af biblioteket.

Herning, 23. november 2010

Årets nye musik 2010 vil fokusere på udviklingen af musikmarkedet i 2010, og årets udgivelser indenfor pop/rock, jazz og klassisk vil blive set efter i sømmene. Nye tendenser og strømninger vil blive præsenteret.

Musikanmelder og musikbibliotekar Per Reinholdt vil præsentere et udvalg af årets pop- og rockmusik på cd og dvd samt markante nye fagbøger.

Musikanmelder Kjeld Frandsen dækker årets jazzudgivelser og vil derudover også præsentere områdets nyeste fagbøger.

Abonnér på RSS - biblioteksengelsk