A Million Stories
Foto: A Million Stories
17. maj 2018

Kom med til lanceringen af det digitale bibliotek A Million Stories, som er en samling af mere end 600 personlige beretninger fra mennesker, der er flygtet til Danmark, Sverige, Tyskland og Grækenland.

9. maj 2018

Den danske folkebiblioteksverden er under hastig forandring. Digitalisering præger udviklingen, brugernes forventninger ændres, og det samme gør bibliotekets egen rolle i fremtidens samfund.

Bibliotekernes Projektbank
Foto: Bibliotekernes Projektbank
16. maj 2017

I bibliotekernes nye projektbank kan du få overblik over og søge på tværs af mere end 200 biblioteksprojekter.

Foto: colourbox.com
Hellerup, 6. april 2017

Aflyst: Denne netværksdag følger op på temadagen om biblioteker og integration, der blev afholdt tirsdag den 31. januar.

19. maj 2016

Vil du med på internationale opdagelsesrejser? Så er Projekt Sherpa måske dit biblioteks billet til kompetenceudvikling og international projektstøtte.

Abonnér på RSS - Biblioteksudvikling