Middelfart, 8. marts 2017

Biblioteksvagten inviterer til oplæg,  paneldebat og diskussion

Hellerup, 24. september 2015

På denne workshop vil et par eksperter fra Biblioteksvagten hjælpe dig med at få Biblioteksvagtens spørge-widget frem på dit biblioteks DDB-hjemmeside.

København NV, 11. juni 2012

København huser en konference med fokus på interaktive og kreative aktivitiviteter i børnebiblioteket. Konferencen henvender sig til børnebibliotekarer, biblioteksledere og alle andre med interesse for at arbejde interaktivt med børn og deres familier.

Konferencen har fokus på 4 hovedemner: litteratur, arkitektur og design, byrummet og det digitale rum.

Programmet vil veksle mellem oplæg i plenum og interaktive workshops.

Korsør, 12. april 2012

Torsdag d. 12. april afholder Ordet Fanger sin første store partnerkonference.

Det bliver en begivenheds‐ og lærerig dag. Med gode og markante foredragsholdere, masser af information om aktiviteterne i Ordet Fanger, faglige godbidder – og sidst men ikke mindst – samvær og dialog med andre partnere i Ordet Fanger og folkene bag.

25. august 2011

Den kulturelle mangfoldighed i vores samfund er i fokus, når Statsbiblioteket, BiblioteksCenter for Integration er vært for The Nordic Library Conference 2011. Det er første gang Danmark er vært for den internationale konference, der afholdes den 25. og 26. august 2011 i det centrale København ved Nørreport station.

Horsens, 24. november 2010

Projekt "Klog på den Fede Måde" vil hermed gerne invitere jer til konferencen:

Odense C, 18. januar 2009

The 9th Nordic Conference on Regional Library Activity was held in Odense from January 19th - January 21st 2009.

For more information visit the conference website

Odense C, 18. januar 2009

Abonnér på RSS - Biblioteksvagten