EBSCO Hobby Bases

Denne beskrivelse dækker samlet over følgende produkter:
Auto Repair Reference Center
Small Engines Reference Center

Herning, 20. marts 2015

Ingen er i tvivl om at læring sker i hjernen og med hjernen, men hvad ved vi egentlig, om det der sker i hjernekisten?

Karrebæksminde, 27. november 2014

Vores årlige internat med fokus på faglig sparring og undervisning i forhold til it-vejledning overfor den mindre it-parate borger og virksomhed/forening
Karrebæksminde, 12. december 2013

Selve programmet kan ses under vedhæftede filer

Vejle, 6. november 2013

Som opfølgning på tidligere temadage om undervisning på bibliotekerne, sætter vi denne gang fokus på læring. Vi er i gang med at finde indhold til dagen. Sig til hvis du har en god idé!

Herning, 19. april 2012

Kursusforløbet er aflyst og erstattes af en temadag d. 14. juni. Hertil kommer særskilt opslag.

Førstehjælp til dit biblioteks planlægning af borgerlæringsforløb

Aalborg Øst, 4. oktober 2011

Læring og formidling
På bibliotekerne diskuterer vi læring og formidling.
Hvilke tiltag skal vi satse på?
Hvad betyder læring i bibliotekssammenhæng?

Tank op
På temadagen får du mulighed for at tanke op både på det teoretiske og konkrete plan, og diskutere med undervisere, kolleger og studerende.

Eksklusivt for dig

Abonnér på RSS - bilmodeller