Nakskov, 14. november 2018

Vil du som biblioteks- eller borgerservicemedarbejder have redskaber til at håndtere de svære situationer i borgerkontakten professionelt? Vil du gerne være bedre til at forstå egne og andres reaktioner og følelser når mødet med borgeren er svært? Vil du blive bedre til at sætte grænser for borgerne uden dårlig samvittighed? Ønsker du dybdegående kendskab til borgerarbejdets indbyggede dilemmaer og strategier for at håndtere dem på en anden måde?

Nakskov, 24. oktober 2018

Projekt Synergi mellem bibliotek og borgerservice
16. marts 2018

Her kan du læse om projekt synergi mellem bibliotek og borgerservice og få inspiration til dit bibliotek.

Roskilde, 19. april 2018

Kurset er desværre aflyst pga. for få tilmeldinger.

BIBS Netværk for Bibliotek og Borgerservice
Roskilde, 13. september 2017

Borgernes henvendelser er i stigende grad mere alsidige. Overholder vi altid lovgivningen?
Det er vigtigt, at vi kender til begreber som persondata, notatpligt, tavshedspligt/diskretion,
vejledningspligten med mere i hverdagen med borgerne.
Kom og hør om, hvad det betyder for vores daglige arbejde i mødet med borgerne?

Foto: colourbox.com
Hellerup, 29. november 2016

Borgerservice har i løbet af ganske få år bredt sig i den danske biblioteksverden og indgår på mange biblioteker som en helt naturlig del af bibliotekets tilbud til borgerne.

Hellerup, 21. oktober 2015

På dette kursusforløb i borgerservice lærer du at skabe en personlig og frugtbar dialog med borgerne. Du får indsigt i, hvilke faktorer der er afgørende for, at borgeren føler sig set og hørt.

Abonnér på RSS - Borgerservice