MakerLAB udviklingsforløb
Foto: Roskilde Centralbibliotek
Roskilde, 18. september 2018

Vil du gerne bruge principperne fra makermetoden til at udvikle biblioteket? Vil du gerne skabe involverende og nyskabende faglige oplevelser for borgerne? Vil du gerne udfordres og udvikles i din faglighed, samtidig med at du arbejder handlingsorienteret? Vil du gerne udvikle på dine eksisterende makeraktiviteter?

Filmseminar for bibliotekarer 2016
Foto: Det Danske Filminstitut
3. juni 2016

Nu kan du tilmelde dig Det Danske Filminstituts filmseminar for bibliotekarer. Det finder sted i Odense 30.-31. august 2016.

Roskilde, 5. november 2014

Bibliotekerne bruger mere og mere tid på at undervise. Vi har derfor inviteret Ole Ditlev Nielsen, som har skrevet en bog om at udvikle sin undervisning, til at give os gode tips og læring om hvordan vi gør det bedst muligt.

Vejle, 4. november 2014

Bibliotekerne bruger mere og mere tid på at undervise. Vi har derfor inviteret Ole Ditlev Nielsen, som har skrevet en bog om at udvikle sin undervisning, til at give os gode tips og læring om hvordan vi gør det bedst muligt.

Vejle, 6. november 2013

Som opfølgning på tidligere temadage om undervisning på bibliotekerne, sætter vi denne gang fokus på læring. Vi er i gang med at finde indhold til dagen. Sig til hvis du har en god idé!

Roskilde, 20. november 2012

Roskilde Centralbibliotek har på baggrund af efterspørgsel fra Erfa-netværket for Undervisning udviklet et åbent undervisningskoncept, hvor man over fire gange kan få indblik i forskellige didaktiske modeller og være med til at diskutere dem op i mod den læring vi i biblioteksvæsenet målretter brugere, kollegaer, ledere mfl.

Ringsted, 2. november 2012

Næstved, 24. oktober 2012

Metoder til hvordan du kan arbejde mere metodisk med din planlægning og synliggørelse af kursus- og undervisningsaktiviteter i din egen organisation.

Ringsted, 11. oktober 2012

Abonnér på RSS - brugerinddragelse