Hellerup, 11. oktober 2017

I FBS anvendes søgesproget CQL (Common Query Language), som også anvendes i DDB CMS, i bibliotek.dk og vil blive taget i brug i den kommende version af Netpunkt.

Aalborg, 30. august 2017

Roskilde, 11. maj 2017

Roskilde, 7. februar 2017

Hellerup, 4. april 2017

Hellerup, 2. marts 2017

Hellerup, 7. december 2016

Hellerup, 6. december 2016

Vejle, 30. november 2015

Kurset tager udgangspunkt i Brønd 3 med fokus på nogle af de elementer, der er nye, men også med mere generel orientering om formater, visning mm. Desuden vil der bl.a.

Roskilde, 27. oktober 2015

Kurset tager udgangspunkt i Brønd 3 med fokus på nogle af de elementer, der er nye, men også med mere generel orientering om formater, visning mm. Desuden vil der bl.a. være øvelser i søgning med CQL søgesproget, som fremover bliver brugt både ved søgning via DDB-hjemmesiden og ved administrativ søgning i det nye bibliotekssystem, Cicero.

Abonnér på RSS - CQL