Roskilde, 30. september 2014

Roskilde Centralbibliotek, Bornholms Biblioteker og Danmarks Biblioteksforening inviterer til konference om bibliotekernes rolle og betydning i lokalsamfundet.

Roskilde, 26. juni 2014

Roskilde Centralbibliotek inviterer til et højaktuelt temamøde om udviklingen på borgerserviceområdet.

København C, 12. november 2012

Hermed inviterer DR og Bibliotekerne til et ”Læseklub-seminar” den 12. november kl.10.45-15.00 i DR Byen.

Hellerup, 12. januar 2012

Foreløbigt program:

Kl. 8.45-9.15: Morgenmad

Kl. 9.15-10.15: Lennart Bjørneborn (IVA): Om persuasive og enabling design: Få os til at tænke mere bevidst over indretningen. Om involvering af brugerne.

Kl. 10.15-10.30: Pause

Kl. 10.30-11.30: Marianne Krogbæk (Århus Bibliotekerne). Digital formidling i det fysiske rum. Om Digi-form, et projekt i samarbejde ml. Århus og Gladsaxe

Kl. 11.30-12.00: Opsamling på formiddagen

Kl. 12.00-12.45: Frokost

Odense C, 27. januar 2011

Netværket byder velkommen til Charlotte Munksgaard, der er chefkonsulent i KL og til daglig  arbejder i Centret for Borgerservice og It-politik.

Charlotte Munksgaard benytter workshopsformen for at fremme debatten.

Der vil være mulighed for at invitere personale eller nøglepersoner med til mødet, 2 fra hhv. bibliotek og borgerservice, hvis det ønskes.

Odense C, 22. september 2010

Ungdomsringen har i tæt samarbejde med MPLC, Motion Picture Licensing Company udarbejdet en konferencedag, hvor alle med interesse for film kan få inspiration til arbejdet.

Der vil være oplæg af:

Ulrich Breuning: Film som pædagogisk metode

Christian Dahl, MPLC: Lovligheden i fremvisning

Anne Mette Thorhauge, Medierådet for børn og unge: Børneperspektivet i film

Peter Danelund, DBC: Filmstriben

Kent Skov, Odense Centralbibliotek: Film som et stærkt og attraktivt biblioteksmedie

Afslutning ved Flemming Moestrup, Ungdomsringen.

Vejle, 7. maj 2010

En konference for politikere, kunstnere, biblioteker og kulturinstitutioner om nye dialog- og demokratiformer.

Spinderihallerne og Vejle Bibliotekerne fyrer op under de demokratiske værdier og sætter kunst og politik til debat.

Konferencen arrangeres i samarbejde mellem Vejle Bibliotekerne og Spinderihallerne med støtte fra Styrelsen for Bibliotek og medier.

Se det fulde program og tilmelding her http://www.spinderihallerne.dk/event/debat-der-batter-3

Abonnér på RSS - Credo