Hvad er BPI?

Biblioteks Produceret Indhold - er i nuværende form, en artikeldatabase med tilhørende webservice, driftet af DDB.

Foto: colourbox.dk
25. august 2017

Fælles informationsmøde om ansøgning til Udviklingspuljen for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre samt DDB’s projektpulje:

24. maj 2017

Landets 6 centralbiblioteker leverer ikke kun en fysisk materialeoverbygning, men har siden  2016 sammen med Slots- & Kulturstyrelsen investeret massivt i at stille en

Infodag om DDB CMS
Aalborg, 17. januar 2017

Bliv klædt på til de kommende releases til DDB CMS.
I løbet af vinteren lancerer DDB to relativt store releases med bl.a. Personalisering og Nyt tema.

Roskilde CB: DDB CMS for praktikere
Roskilde, 3. juni 2016

Hej alle netværkere,

Den 3.juni kl. 9.30-14.00  er der møde i netværket DDB praktikere.

Vejle, 30. november 2015

Kurset tager udgangspunkt i Brønd 3 med fokus på nogle af de elementer, der er nye, men også med mere generel orientering om formater, visning mm. Desuden vil der bl.a.

Roskilde CB: DDB CMS for praktikere
Roskilde, 13. november 2015

Emne: Erfaringsudveksling BPI status på DDB CMS

kl. 9.30-10.00:
Ankomst og morgenmad.

Kl. 10.00-11.00:
Guidelines til Biblioteksproduceret indhold (BPI) ved Carsten Vilhelmsen, Tårnby Bibliotek.

Roskilde, 27. oktober 2015

Kurset tager udgangspunkt i Brønd 3 med fokus på nogle af de elementer, der er nye, men også med mere generel orientering om formater, visning mm. Desuden vil der bl.a. være øvelser i søgning med CQL søgesproget, som fremover bliver brugt både ved søgning via DDB-hjemmesiden og ved administrativ søgning i det nye bibliotekssystem, Cicero.

Roskilde, 8. september 2015

OBS - pga. stor efterspørgsel, forsøger vi at placere endnu et kursus i udgangen af september/start oktober i Roskilde

Vejle, 23. september 2015

Abonnér på RSS - DDB