Greve, 5. april 2019

Kampagnemodul, sektioner og BPI

5. april mødes vi til arbejdsmøde i netværket. Den nye release af DDB-CMS med sektioner m.m. er kommet. Tag computer med så vi kan afprøve nogle af de nye funktionaliteter.

Roskilde, 19. april 2018

En netværksdag med fokus på bibliotekernes nye app og nye releases af DDB-CMS.

Roskilde, 24. november 2017

Hvad kan den nyeste udvikling af DDB-CMS bruges til? Vi mødes til en dag med fokus på de nyeste releases.

Herning, 11. januar 2017

Bliv klædt på til de kommende releases til DDB CMS.

DDB er på vej med to relativt store releases - nemlig Personalisering og Nyt tema.

Infodag om DDB CMS
Aalborg, 17. januar 2017

Bliv klædt på til de kommende releases til DDB CMS.
I løbet af vinteren lancerer DDB to relativt store releases med bl.a. Personalisering og Nyt tema.

Hellerup, 9. februar 2016

Dette kursus i webstatistik og webanalyseværktøjet webtrends er bygget op i 4 trin:
1. Vi ser på webanalyse i et helikopterperspektiv
2. Vi gennemgår den terminologi, som generelt benyttes i webanalyse og i Webtrends i særdeleshed
3. Vi gennemgår Webtrends interface og standard rapporter
4. Vi runder af med at vise, hvordan man eksporterer data fra Webtrends til eksempelvis Excel

Roskilde, 4. november 2015

Lær mere om Drupal, og få en forståelse for teknikken bag systemet.
Dette kursus fokuserer primært på mulighederne med Drupal CMS.
Kurset indledes med en kort introduktion til Drupal,

Hellerup, 25. september 2015

På kursets første del er fokus rettet mod funktionalitet, teknisk opbygning samt Drupals økosystem (udvikler-forummet på www.drupal.org).

Hellerup, 24. september 2015

På denne workshop vil et par eksperter fra Biblioteksvagten hjælpe dig med at få Biblioteksvagtens spørge-widget frem på dit biblioteks DDB-hjemmeside.

Abonnér på RSS - DDB CMS